Dit ben ik.

Hoi! Ik ben Louise en ik ben 26 jaar oud en ik kom uit Rotterdam. Afgestudeerd op de bachelor geschiedenis, dus ik ben historica, maar nog bezig met mijn master Internationale Betrekkingen in Historisch Perspectief. Daarnaast ben ik werkzaam als zzp-er met mijn fotografiebedrijf. Fotografie beheerst grotendeels mijn leven, als ik niet aan het studeren ben. Zowel digitaal als analoog. Ik zou mij willen specialiseren in muziekfotografie, maar ik moet nog veel andere onderwerpen erbij pakken wil ik mijzelf ontwikkelen. Dit allemaal doe ik in een plaatsje naast Utrecht, de mooiste stad van Nederland. Ook schrijf ik graag hier op mijn blog over alles en nog wat. Het is geen lifestyle blog, ook geen reisblog (hoewel ik dat wel graag zou willen), geen beautyblog, sportblog of fotografieblog. Ik denk dat het van alles wat is: zolang ik het maar interessant vind. Inspiratie is daarom het sleutelwoord. Ik ben dus eigenlijk een duizendpoot, maar met alle liefde en plezier.

Het liefst reis ik de wereld over. Reizen is een andere grote passie, maar echt veel grote reizen heb ik nog niet gemaakt. Veel van het geld dat ik verdien gaat in mijn fotografie zitten. Nog geen mooie sponsor gevonden 😉 Geintje! Er zijn zoveel mooie landen die ik graag zou willen zien en vastleggen. Andere culturen ontdekken, nieuwe mensen leren kennen…

Wat doe ik nog meer in mijn vrije tijd? Ik hou van sporten en goed voor mezelf zorgen. Dat houdt in dat ik graag gezond kook en nieuwe recepten uitprobeer. Na een lange dag vind ik het heerlijk om lekker te koken, maar ook een rondje hardlopen helpt mij om even alles te doen vergeten.  Een van mijn dromen is dat ik op een dag de hele marathon van Rotterdam ga uitlopen. Tot nu toe heb ik nog niet meegedaan met een hardloopwedstrijd, maar daar komt snel verandering in. Tegelijkertijd ben ik ook wel een beetje een couch potatoe en kijk ik graag series op Netflix.

Genoeg gekletst! Wil je meer foto’s bekijken? Check out mijn website! Of heb je tips of suggesties voor mijn blog? Laat hier dan een reactie achter of stuur mij een e-mail op info@louisevangend.nl

Liefs xxx

2 gedachtes over “Dit ben ik.

  1. Ik heb werkelijk geen idee meer hoe ik op je blog terecht gekomen ben, maar ik vind het nu al leuk! 😀 (altijd fijn als je een aantal overeenkomsten kan vinden) Keep up the good work!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s